شاید برای شما نیز جالب باشد که بدانید اسکاج توت فرنگی برای هر خانه ای جزو ملزومات است.
مواد خشک را قبل از مواد خیس اندازه گیری کنید تا فنجان ها و قاشق های اندازه گیری شما آنقدر کثیف نباشند که به استفاده ادامه دهید.
می توانید از یک مجموعه برای همه موادی که در یک ظرف قرار می گیرند استفاده کنید – به هر حال طعم ها با هم همپوشانی دارند!
یا اگر در حال پیشرفت هستید، بیشتر نگاه کنید، کمتر اندازه بگیرید. این کار کمی تجربه میخواهد، و احتمالاً برای چیزهایی مانند محصولات پخته شده توصیه نمیشود، اما اگر به میزان ظاهر یک قاشق چایخوری یا یک چهارم فنجان در حین طبخ توجه کنید، شروع به درک آن خواهید کرد.
به یاد داشته باشید که هنگام آشپزی با کمتر از آنچه فکر می کنید و سلیقه دارید شروع کنید تا بتوانید با ترجیحات خود سازگار شوید.
بهترین حالت، اگر واقعاً به پختن غذا علاقه دارید، یک ترازو بخرید و با انبوهی از فنجانها و قاشقهای کثیف خداحافظی کنید.
دستور پخت خوب شامل اندازهگیری وزن و حجم است. این بهترین 25 دلاری است که در این ماه خرج می کنید.
اگر قرار است مقدار زیادی مایعات مختلف را اندازه گیری کنید، شاید برای سس یا سس، با فنجان اندازه گیری مایع دوست شوید.
با کمی ریاضیات ذهنی و مهارت های تخمینی، می توانید همه مواد را در یک ظرف بریزید. این شما را از کثیف شدن بسیاری از فنجان های اندازه گیری نجات می دهد – و سپس می توانید آن را درست در پیرکس با هم مخلوط کنید.
وقتی در حال آماده کردن غذا هستید، سعی کنید بارها و بارها از همان تابه استفاده کنید. به عنوان مثال، برنج، عدس و لوبیا را میتوان بهطور متوالی در یک قابلمه و فقط با یک پاک کردن در یک قابلمه پخت.
این باعث صرفه جویی در وقت شما در آشپزی نمی شود، اما بعداً آن را جبران خواهید کرد.