در حقیقت کتانی میز یا همان سفره قلمکار اعلا برای مدیران رستوران مورد توجه است زیرا به هویت بصری کلی مکان کمک می کند و دانستن اینکه چگونه می تواند بر قضاوت مصرف کنندگان تأثیر بگذارد اطلاعات مفیدی برای انتخاب مواد است.
تا آنجا که بهترین دانش است، هیچ تحقیقی به طور خاص برای بررسی تأثیر رومیزی مانند کتانی روی میز بر درک غذا انجام نشده است.
کتانی میز برای مدیران رستوران مورد توجه است زیرا به هویت بصری کلی مکان کمک می کند و دانستن اینکه چگونه می تواند بر قضاوت مصرف کنندگان تأثیر بگذارد اطلاعات مفیدی برای انتخاب مواد است.
تا آنجا که بهترین دانش است، هیچ تحقیقی به طور خاص برای بررسی تأثیر رومیزی مانند کتانی روی میز بر درک غذا انجام نشده است.
کتانی میز برای مدیران رستوران مورد توجه است زیرا به هویت بصری کلی مکان کمک می کند و دانستن اینکه چگونه می تواند بر قضاوت مصرف کنندگان تأثیر بگذارد اطلاعات مفیدی برای انتخاب مواد است.
گارسیا-سگوویا و همکاران (2015) غذا را در سه شرایط میز چیدن به شرکت کنندگان ارائه کرد: سینی پلاستیکی، میز به سبک خانگی، و تنظیمات میز لذیذ در هر دو غرفه تست حسی و زمینه های واقعی.
مشاهده شد که شرکت کنندگان تمایل بیشتری به خوردن غذای سرو شده با استفاده از میز لذیذ در محیط رستوران داشتند تا در غرفه تست حسی.
اسپنس، هارارا و پیکراس-فیزمن (2012) بررسی کردند که اقلام غیرخوراکی مرتبط با خوردن و آشامیدن (به عنوان مثال، کارد و چنگال، ظروف، ظروف شیشه ای، ظروف چاشنی، منوها، و جو) می توانند تأثیرات قابل توجهی بر درک افراد از و پاسخ به غذاها و نوشیدنی ها.
در فصل جدیدتر کتاب کاردلو و مایزلمن (2018)، عوامل زمینهای مختلف در محیط فیزیکی و غذا خلاصه شد، مانند بستهبندی، ظرف سرو، نور، موسیقی و انتخاب غذا.
با این حال، تا آنجا که بهترین دانش است، هیچ تحقیقی به طور خاص برای بررسی تأثیر رومیزی مانند کتانی روی میز بر درک غذا انجام نشده است.