آلو بخارا برای سطوح کلسترول سالم: آلو بخارا در تهران منبعی غنی از پتاسیم است که یکی از اجزای مهم سلول و مایعات بدن است.
می تواند به کنترل ضربان قلب کمک کند؛ همچنین از لخته شدن پلاکت ها که ممکن است منجر به تصلب شرایین، فشار خون بالا، سکته مغزی و بیماری عروق کرونر قلب شود، جلوگیری می کند.
همچنین به لطف فیبر موجود در آلو که به کاهش سطح کلسترول کمک می کند، سطح سالم فشار خون را حفظ می کند.
آلو بخارا همچنین حاوی ویتامین B6 است که از افزایش سطح هموسیستئین جلوگیری می کند و احتمال حمله قلبی را کاهش می دهد.
فواید آلو برای پوست: خوردن میوههایی با رنگدانه بالا، مانند آلو بخارا یا آلو میتواند ما را جذابتر نشان دهد.
سرشار از آنتیاکسیدانها، میتواند با نشانههای پیری مبارزه کند، پوست ما را جوان کند و آثار اسکار را کاهش دهد. آلو همچنین برای بهبودی مفید است و در نتیجه پوستی شاداب و جوان می بخشد.
موارد استفاده از آلو بخارا: از آلو بخارا بیشتر برای مصرف استفاده می شود. ممکن است مستقیماً به عنوان میوه مصرف شود یا گاهی در تهیه غذاهای دیگر استفاده شود.
می توان از آن در سالاد میوه استفاده کرد. گاهی اوقات از میوه های خشک برای فواید دارویی استفاده می شود.
عوارض جانبی و آلرژی آلو بخارا: مصرف زیاد آلو بخارا می تواند عوارض خاصی را به همراه داشته باشد.
آنها حاوی اسید اگزالیک هستند که به دلیل مصرف زیاد آلو بخارا و مصرف کم آب می تواند در مجاری ادراری متبلور شده و سنگ تشکیل دهد. مصرف بیش از حد ممکن است با داروها تداخل داشته باشد.
کشت علو بخارا: آلو بخارا در غرب آسیا و در کوه های مجاور دریای خزر سرچشمه گرفته است.
توسط استعمارگران اروپایی و مبلغان اسپانیایی به آمریکای شمالی منتقل شد. امروزه در چین، ایالات متحده آمریکا، صربستان، رومانی، شیلی، آلمان، فرانسه، اسپانیا، ترکیه و غیره کشت میشود و چین بزرگترین مشارکت کننده در کشت در سراسر جهان است. برخی از کشت ها در ایالت های تپه ای هند انجام می شود.
آلو یا آلو بخارا معمولاً نیاز به ساعت های طولانی خنک شدن دارند. بین 300 تا 1000 ساعت سرما است.
تابستان های گرم و زمستان های خنک برای کشت آلو بخارا مناسب است. آلو می تواند در خاک های مختلف رشد کند.
خاک لومی شنی با سیستم زهکشی خوب و عاری از محلول های شور و قلیایی باید برای بهترین کشت آلو انتخاب شود. آلو بخارا در خاک خنثی با محدوده pH 5.0 تا 6.5 به خوبی تلاش می کند