در حقیقت جو دوسر کیلویی یک غلات سبوس دار است که عمدتاً در آمریکای شمالی و اروپا رشد می کند.
آنها منبع بسیار خوبی از فیبر، به ویژه بتا گلوکان هستند و سرشار از ویتامین، مواد معدنی و آنتی اکسیدان هستند.
جو کامل تنها منبع غذایی avenanthramides است، یک گروه منحصر به فرد از آنتی اکسیدان ها که اعتقاد بر این است که در برابر بیماری قلبی محافظت می کند.
جو دوسر به دلیل فواید فراوانی که دارد، مانند کاهش سطح قند خون و کلسترول، توجه قابل توجهی را به عنوان یک غذای سالم به خود جلب کرده است.
آنها معمولاً به صورت رول یا له می شوند و می توانند به عنوان بلغور جو دوسر (فرنی) مصرف شوند یا در محصولات پخته شده، نان، موسلی و گرانولا استفاده شوند.
جو سبوس دار را بلغور جو دوسر می نامند، آنها معمولاً به صورت رول یا خرد می شوند و به صورت تکه های مسطح خرد می شوند و برای تولید بلغور جو دوسر کمی برشته می شوند.
بلغور جو دوسر سریع یا فوری از جو دوسر نازک غلتان یا بریده شده تشکیل شده است که آب را بسیار راحت تر جذب می کند و در نتیجه سریعتر پخته می شود.
سبوس، یا لایه بیرونی غنی از فیبر دانه، اغلب به صورت جداگانه به عنوان غلات، همراه با موسلی یا در نان مصرف می شود.
این مقاله همه آنچه را که باید در مورد جو دوسر بدانید به شما می گوید.
ارزش غذایی
حقایق تغذیه ای برای 1 فنجان (81 گرم) جو خام عبارتند از:
کالری: 307
آب: 8.7 گرم
پروتئین: 10.7 گرم
کربوهیدرات: 54.8 گرم
شکر: 0.8 گرم
فیبر: 8.1 گرم
چربی: 5.3 گرم
کربوهیدرات ها
کربوهیدرات ها 66 درصد از جو را با وزن خشک تشکیل می دهند.
حدود 11 درصد کربوهیدرات ها فیبر و 85 درصد نشاسته است. جو دوسر قند بسیار کمی دارد و تنها 1 درصد آن از ساکارز به دست می آید.