لیموهای سیاه (آهک خشک) لیموهای تازه ای هستند که تا زمانی که وزن روشن و رنگ آن قهوه ای تیره شود، سفید شده و آبگیری می شوند. لیموترش را در آفتاب، فر یا دستگاه آبگیری خشک کنید.
پس از خشک شدن، آهک ها برای ماه ها در دمای اتاق در یک ظرف در بسته نگهداری می شوند.
ارزش درست کردن یک مدل پالتو چرم زنانه دسته بزرگ از لیموترش خشک را دارد.
یک لیموترش سیاه کامل به سوپ ها و خورش هایی که نیاز به یک لگد مرکبات دارند اضافه کنید.
یا آن را به صورت پودر درآورید که آماده است روی هر سالاد، خورش یا غلات بپاشید.
هنوز نمی دانید با لیموهای سیاه خانگی خواص لیمو عمانی چه کنید؟ بخش پست وبلاگ Non-Guilty Pleasures در مورد نحوه استفاده از لیموهای سیاه را ببینید.
برای خشک کردن لیموها به تجهیزات خاصی نیاز نیست. اگر به اندازه کافی گرم باشد می توان آن را در آفتاب خشک کرد.
در ماههای سردتر باید به کمترین میزان تنظیم فر خود متکی باشید.
اگرچه، اگر دستگاه آبگیری دارید، باید بتواند کار را در کمترین زمان انجام دهد. اگر می خواهید پودر آهک سیاه درست کنید، آسیاب ادویه یا مخلوط کن مفید است.
آب – به اندازه ای که روی لیموها را بپوشاند تشک مسافرتی نوزاد به یک قابلمه با 1 قاشق چایخوری نمک دریا به ازای هر 1 لیتر آب اضافه کنید. آب نمک را بدون لیموترش به جوش بیاورید.
در حالی که آب در حال گرم شدن است، حمام یخ خود را با قرار دادن حداقل 10 بلوک یخ و آب خنک در ظرفی با فضای کافی برای نگهداری لیموها آماده کنید.
وقتی آب نمک داخل قابلمه به جوش آمد، لیموترش ها را به مدت 60 تا 90 ثانیه اضافه کنید.
لیموهای بلانچ شده را با یک قاشق سوراخ دار بردارید و آنها را داخل حمام یخ بیندازید تا فرآیند پخت متوقف شود.
لیموها را در آب یخ بگذارید تا خنک جویدن سیاه دانه صبح ناشتا شوند. پس از آماده شدن، لیموها را جدا کرده و با یک حوله چای تمیز خشک کنید.
لیموهای خریداری شده در مغازه را به خوبی بمالید تا اگر هنوز مقداری موم روی آنها باقی مانده باشد.
- منابع:
- تبلیغات: