در این کتاب آشپزی دستور پخت کلوچه گردویی نوشین کره بادام زمینی وجود داشت. این کوکی ها بافت نرم و متراکمی دارند و باعث می شوند در دهان شما ذوب شوند.
اگر میخواهید کمی شیک شوید، حتی میتوانید مقداری شکلات ذوب شده روی آنها قرار دهید، و آنها مانند یک فنجان کوکی کره بادامزمینی هستند!
کوکی های کره بادام زمینی یکی از مورد علاقه های من هستند و سال ها است که آنها را در خانه درست می کنم. آنها یکی از کوکی های مورد علاقه من هستند.
مواد تشکیل دهنده کوکی کره بادام زمینی عبارتند از:
یک پایه آرد، شکر، شکر قهوه ای، نمک، کره، تخم مرغ، جوش شیرین و بکینگ پودر، کره بادام زمینی
بیسکوتی یک غذای خوشمزه و ترد ایتالیایی است که لبخند را بر لبان همه می نشاند.
آنها در اصل کوکی های ترد به شکل چوب هستند. اگرچه مواد تشکیل دهنده بیسکوتی شبیه به کلوچه ها است، اما فرآیند پخت آنها باعث متفاوت شدن آنها می شود.
خمیر تقریباً به شکل کنده یا نان بلند روی یک تابه پخت می شود. سپس این نان با بیرون آمدن از فر تکه تکه می شود.
بعد از اینکه بیسکویتیهایتان را برش دادید، برای بار دوم دوباره در فر قرار میگیرند تا خشک شوند. به این ترتیب آنها بافت خشک و شکننده خود را بدست می آورند.
مواد تشکیل دهنده بیسکوتی شامل:
پایه ای از آرد، شکر، نمک، کره، تخم مرغ، بکینگ پودر و عصاره وانیل
عصاره بادیان یا بادام (اختیاری)
افزودنی هایی مانند چیپس شکلات، آجیل یا میوه های خشک
کوکی های چین دار
کوکیهای کرینکل کوکیهای شکلاتی سبک و در عین حال ضعیف هستند که دسر یا میانوعدهای عالی را درست میکنند.
آنها نام خود را از شکاف های کوچکی که در بالای آنها ایجاد می شود گرفته اند. با غلتاندن کوکیها در پودر قند قبل از اینکه در فر قرار گیرند، میتوانید ترکها را هنگام پختن کوکیها به وضوح ببینید.
این کوکی های شکلاتی ظاهری کمی ترد با داخل نرم و جویدنی دارند. بافت عالی است و کاملاً لذیذ هستند.