چای کوهی خشک شده و جایگاهش در صنعت مد و لباس

چای کوهی خشک شده نه تنها برای شما مفید است، بلکه تهیه آن نیز ساده است.

برای تهیه چای  ابتدا آب را بجوشانید. اگر از کیسه های چای استفاده می کنید، به سادگی یک چای کیسه ای را به لیوان اضافه کنید و آن را با آب داغ پر کنید.

در صورت استفاده از چای شل، 2 تا 3 گرم برگ چای به ازای هر شش اونس آب در یک صافی استفاده کنید.

بسته به سلیقه شما، اجازه دهید چای به مدت 3 تا 5 دقیقه در آب دم بکشد. برای داشتن چای قوی تر، از برگ های چای بیشتری استفاده کنید و برای مدت طولانی تر دم بکشید.

پس از دم کشیدن، برگ های چای یا چای کیسه ای را از آب خارج کرده و نوش جان کنید.

تهیه چای کوهی خشک شده ساده است و تنها چند دقیقه طول می کشد. می توانید از چای کیسه ای یا برگ های شل استفاده کنید و طعم آن را به سلیقه خود تنظیم کنید.

اگر به دنبال نوشیدنی کم کالری و بدون شیرینی با کافئین کمتر از قهوه یا نوشیدنی های انرژی زا هستید، چای  یک گزینه عالی است.

این عطر و طعم قوی و منحصر به فرد دارد و حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان است که می تواند فواید زیادی برای سلامتی داشته باشد. اینها ممکن است شامل بهبود کلسترول، سلامت بهتر روده و کاهش فشار خون باشد.

بهتر از همه، ساختن آن ساده است و به راحتی در بسیاری از فروشگاه ها یا آنلاین یافت می شود.

اگر قبلاً این کار را نکرده‌اید، چای را امتحان کنید تا بتوانید از فواید سلامتی بی‌شمار آن بهره ببرید.

چای سبز در مقابل چای کوهی خشک شده: کدام یک سالم تر است؟
چای مورد علاقه مردم در سراسر جهان است.

چای سبز و سیاه هر دو از برگ های گیاه کاملیا سیننسیس تهیه می شوند (منبع معتبر 1).

تفاوت اصلی بین این دو این است که چای اکسیده می شود و چای سبز اکسیده نمی شود.

برای تهیه چای، ابتدا برگ ها را غلت می دهند و سپس در معرض هوا قرار می دهند تا فرآیند اکسیداسیون آغاز شود. این واکنش باعث می‌شود که برگ‌ها قهوه‌ای تیره شوند و طعم‌ها افزایش یافته و تشدید شوند (منبع معتبر 1).

از سوی دیگر، چای سبز برای جلوگیری از اکسیداسیون فرآوری می شود و بنابراین رنگ آن بسیار روشن تر از چای است.