پودر پیاز عمده ایی که موضوع اصلی مذاکره ایران و روسیه برای صادرات آن بود

چگونه پودر پیاز عمده را نگهداری کنیم؟ پودر پیاز را در یک ظرف ادویه جات دربسته در مکانی سرد و خشک مانند کمد آشپزخانه نگهداری کنید.

اگر این پودر به درستی نگهداری شود، ممکن است به طور نامحدود نگهداری شود، اگرچه طعم آن بعد از حدود یک سال شروع به محو شدن می کند.

برای جلوگیری از کلوخه شدن، چند روز اول پس از کم آبی، کوزه ها را به خوبی تکان دهید تا کلوخه های سرگردان از هم جدا شوند و در صورت تمایل مقداری برنج یا لوبیا نپخته اضافه کنید تا رطوبت اضافی را جذب کند.

ماندگاری پودر پیاز به طور قابل توجهی طولانی است و با پودر خشک شده تجاری، ماندگاری سه یا چهار ساله امکان پذیر است.

از طرف دیگر، نسخه خانگی شما ممکن است با همان استانداردهای بالا مطابقت نداشته باشد.

در یک ظرف در بسته، پودر پیاز بسته به اینکه چقدر خوب خشک شده باشد، می تواند تا یک سال دوام بیاورد.

پیازها را با چاقو یا ماندولین (برای برش های یکنواخت) با حداکثر ضخامت 1/8 اینچ (3 میلی متر) پوست بگیرید و برش دهید.

چند ثانیه از غذاساز/خردکن برای تهیه پیاز خشک خرد شده استفاده کنید یا از ماندولین استفاده کنید و با چاقو ریز خرد کنید.

برش‌های پیاز را روی تابه‌های روغنی قرار دهید، مطمئن شوید که با هم برخورد نکنند یا روی هم قرار نگیرند و در کمترین دمای ممکن بپزید.

اگر دما بین 130 تا 150 درجه فارنهایت / 54 تا 66 درجه سانتیگراد باشد عالی است. اگر فر شما تا این حد پایین نمی آید، آن را روی پایین ترین حالت قرار دهید و در را با یک دسته قاشق چوبی یا چیزی شبیه به آن باز کنید تا در زمانی که پیاز کم آب می شود، تهویه و بخار بیشتری خارج شود.

هر ساعت پیاز را چک کنید و اگر می خواهید سریعتر خشک شود، آن را چند بار برگردانید.

لطفاً وقتی به جای خم شدن یا خم شدن کمی خم می شود، آن را از فر خارج کنید (زیرا در حین خنک شدن باید به ترد شدن ادامه دهد).

پس از خنک شدن باید به جای خم شدن، چفت شود. در غیر این صورت باید به فر برگردانده شود.