زیتون پرورده عمده و رفع همیشگی درد دندان هایتان

زیتون ها به خصوص آن هایی که به صورت زیتون پرورده عمده خریداری می شوند حاوی مقدار زیادی سدیم است؛ ادامه رژیم غذایی با سدیم اضافی ممکن است باعث نفخ شود.

علاوه بر این، سطوح بالای سدیم می تواند باعث مشکلات جدی سلامتی در بدن شود.

زیتون همچنین حاوی مقدار زیادی چربی در آن است، اگرچه اینها چربی های خوب و کلسترول خوب هستند، اما در صورت مصرف بیش از حد ممکن است باعث افزایش وزن غیرضروری شوند.

پاستا را به یک قابلمه بزرگ آب جوش همراه با نمک اضافه کنید.
در یک قابلمه کف سنگین دیگر، روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر و جعفری را اضافه کنید و حدود 5 دقیقه بجوشانید.
مرتب هم بزنید و سیر خرد شده را تفت دهید تا کمی قهوه ای شود.
زیتون و فلفل قرمز را اضافه کنید.
پاستا را به سس داخل قابلمه منتقل کنید و هم بزنید.
در صورت لزوم مایع ماکارونی اضافی اضافه کنید و بپزید.
با ریحان، پوست لیمو و آبلیمو روی اسپاگتی سرو کنید. نمک به مزه در صورت لزوم.
مقداری روغن روی اسپاگتی بپاشید و لذت ببرید.
خطرات احتمالی و اقدامات احتیاطی
زیتون همچنین در صورت مصرف بیش از حد نیاز عوارض جانبی دارد. اگرچه می توان این موارد را با استفاده مناسب در کنار یک رژیم غذایی متعادل کاهش داد، اما دانستن آنها حیاتی است.

زیتون

زیتون به طور کلی بسیار سالم است و خطری برای سلامتی شما ندارد. با این حال، مصرف نادرست به طور بالقوه می تواند منجر به مشکلات سلامتی شود.

در اینجا برخی از خطرات احتمالی رایج مرتبط با مصرف زیتون آورده شده است:

آلرژی
آلرژی به زیتون معمولا نادر است. با این حال، درختان زیتون حاوی مقدار زیادی گرده هستند. علاوه بر این، آلرژی به گرده در سراسر جهان گسترده است. گاهی اوقات گرده می تواند به سطح زیتون بچسبد.

مطالعات نشان می دهد که اگر به گرده گل آلرژی دارید و زیتون خام مصرف می کنید، ممکن است دچار آلرژی شوید.

آنها می توانند هر گونه آلرژی قبلی را در افراد بدتر کنند. با این حال، می توانید با مصرف زیتون های فرآوری شده از این امر جلوگیری کنید.

برخی از علائم رایج عبارتند از:

خستگی
دهان خشک
گلوی خشن
خارش
کلسترول با کیفیت پایین: زیتون حاوی HDL با کیفیت پایین (همچنین به عنوان کلسترول خوب شناخته می شود). با این حال، میزان HDL در بدن بسیار مهم نیست.