تحقیقات دانشگاهی در مورد روغن سویا

بر اساس آزمون تاریخ، شرکت کنندگان برگرفته از دولت، به نظر می رسد تحقیقات دانشگاهی و صنعتی زنده مانده است.
مطابق انتظارات Dies، و نام آنها به خوبی شناخته شده است به تحقیقات روغن سویا و در میان شیمیدانان روغن سویا چربی. همچنین همکاری گروه های تحقیقاتی پایه.
اجرای صنعتی یافته های تحقیق را به حساب می آورد پیشرفت یک روغن خوراکی جزئی در اوایل دهه 1940 به
روغن خوراکی اصلی ایالات متحده و جهان، با افتخار برچسب گذاری شده است.
در مورد محصولات درجه یک دهه 1980. همانطور که ممکن است در حال حاضر بی اهمیت به نظر برسد، اولین تحقیق مهم است.
توسعه، ایجاد روش های عینی بود برای ارزیابی طعم و بو (3). مقادیر عددی از یک طعم پانل در یک گیاه سپس می تواند به راحتی توسط a تکثیر شود.
پنل در موسسه دیگری شاید به همان اندازه مهم، در نهایت تحقیق راهی برای ارزیابی قابل اعتماد روغن سویا تراریخته سود داشت
از یک درمان پردازش داده شده.

قضاوت یک “کارشناس”. .
با استفاده از این ابزار جدید، فلزات کمیاب شناسایی شدند هر چند در گذشته به نظر عجیب برسد، دانشمندان مجبور بودند.
آن “بازگشت طعم سویا” را ایجاد کنید، همانطور که در آن زمان بود به نام، یک فرآیند روغن سویا تصفیه شده  اکسیداتیو بود.
زمانی که دانشمندان دولتی ابزارهای تحلیلی خود را تیز کردند، روغن سویا تهران رابطه بین پراکسیداسیون به طعم و مزه غیر قابل انکار شد.
پاسخ به روغن‌های پتویی با گاز خنثی در شرایط بحرانی بود، مراحل با دمای بالا، از جمله بسته بندی نهایی.
  • منابع:
    1. History of soybean oil development For edible use
  • تبلیغات:
  1. اضافه کردن نبات به مواد شوینده چه تاثیری دارد؟
  2. اعتراف قاتل به قتل کودک با پتو در استخر هتل
  3. رموز موفقیت ایلان ماسک لو رفت!
  4. آیا بابونه را می توان زیرآب دریا کاشت؟